Om oss

ZNYGG – Mia Viltok Studio grundades 2007 av Mia Viltok, hon är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist men arbetar även delvis som konstnär och formgivare. Mia arbetade till en början själv på salongen men efter hand har ett vasst team vuxit fram, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk team känsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är utbildade inom hår, make up och fransar samt fransar & bryn.

Vi kan erbjuda dig behandlingar inom hår såsom klipp, färg, slingor, permanent, extantions och styling. Och inom ramen för fransar och bryn hittar du behandlingar såsom fransförlängning, permanent böjning av fransar, frans & brynfärg inklusive formning av ögonbryn. Och du, självklart erbjuder vi dig vår kunskap för helhet, när det gäller ditt bröllop och din brudklädsel, hos oss gör du bekvämt din bruduppsättning och brudmake up på ett och samma ställe, i lugn och mysig miljö.

Hos oss finns möjligheten att välja frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika priser. Du hittar kategorierna; Elev, Frisör, Toppfrisör och Mästare.

Våra frisörer, fransstylister och make up artister är:

Mia Viltok – Mästare

Frisör, Makeup artist, Fransar & Bryn

Ägare och grundare av ZNYGG. Frisör som är slipad med saxen sen många år tillbaka och som brinner för helhet, i såväl klipp och färg, som uppsättning och make up! Hon gör mer än gärna din bröllopsfrisyr med tillhörande make up. Mia har bred erfarenhet inom styling och har bl.a. stått som hårstylist till Sveriges stora världsstjärna Agnes samt som huvudstylist på ett flertal visningar. Innehar mästarbrev.

Frida Nordström – Toppfrisör
Salongsansvarig

Frisör, Makeup artist, Fransar & bryn

Den idé- och stilsäkra frisören som binner för färg! Hon utvecklar gärna en frisyr som du kan variera med en ny färg efter säsong. Frida ger dig gärna knep för att du ska kunna fixa och styla ditt hår själv hemma, så att du alltid känner dig ZNYGG och kan hålla huvudet högt! Frida är även utbildad inom make up, fransar och bryn.

Felicia Hansson – Frisör 

Frisör & fransstylist

En tjej som är säker på hand och som brinner för sin yrkeskonst. Detta är en glad, positiv och mycket jordnära tjej som har lätt för att kommunicera. Felicia är utbildad inom hår och make up, vilket gör att hon lätt kan skapa en helhet utifrån ansikte, hår och önskemål. Felicia arbetar även med fransförlängning.

Emma Larsson – Frisör

Frisör & Fransstylist

Glad och positiv tjej som älskar djur och barn. en tjej som jobbar mycket på frihand med färg och gillar främst långa hår. får hon chansen så gör hongärna dina fransar längre och vackrare.

Linnea Kinisjärvi – Frisör

Frisör & Fransstylist, Make Up artist

Maja Egerup – Elev

Tredjeårselev