Fransförlängning – SINGLE, FLATS & VOLYM

Vi arbetar med de bästa & skonsammaste metoderna, single, flats  & volymfransar.

SINGLE metoden är framtagen av ett exklusivt &mycket kvalitets orienterat märke. Single fransar betyder att man sätter en syntetfrans på en naturlig frans och det ger ett mycket naturligt slutresultat.

Vi arbetar även med VOLYM fransar, en metod som ger ett fylligare och fluffigare slutresultat för dig med redan täta fransar eller den rätta metoden för dig med lite glesare fransar i dig själv.

FLATS är för dig som är ute efter ett svartare intryck då de skapar mycket bredd i och med att det är en platt ”utkavlad” singlefrans, utan att de ger någon mer vikt. Perfekt för dig med glesare fransar som vill ha ett naturligt intryck eller dig med täta som vill ha ett mer sminkat intryck.

Limmet vi arbetar med är kirurgiskt lim och är därmed mycket skonsamt för dina ögon. Fransarna placeras ca 2 mm från huden och därmed rör inte limmet i huden, därför kan du med mycket känsliga ögon också oftast utföra behandlingen. (Med ett pricktest av limmet först)

Lösfransarna är i syntet material vilket gör dem mycket hygieniska. Fransarna finns i massor av olika längder & tjocklekar och våra stylister har mycket lång erfarenhet inom fransförlängning och är därför oerhört duktiga på att anpassa fransar just utifrån dina förutsättningar, vilket ger ett oerhört naturligt & fint resultat.

Om du bokat tid för fransförlängning hos oss vill vi att du kommer osminkad samt utan produkter innehållande olja i ansiktet för bästa resultat. Vid rengöring av make up innan behandling tillkommer 100kr. Är det första gången du ska göra fransförlängning rekommenderar vi att du kommer in för ett pricktest. Undvik oljebaserade produkter 24 timmar innan ditt besök för bästa möjliga resultat. Vid nya set ingår en rengöring för hemmabruk.

Återbesök är rekommenderat var 3-4 vecka för att fransarna inte ska upplevas allt för glesa mellan dina återbesök.

Vi erbjuder studentrabatt måndag-torsdag kl 11.00-15.00 mot uppvisande av mecenat. Gäller på fransar och hår.

Vecka 1

Dina ögonfransar bör sitta 10-14 dagar.

Vecka 2

När växtfasen börjar släppa de naturliga fransarna kommer förlängningen att bli glesare. Det är dags att boka ett litet återbesök.

Vecka 3

Om du har valt att inte göra en påfyllning, kommer dina fransar att bli glesa och du kommer att behöva fylla på med mascara (speciellt för fransförlängning). Om du gör en påfyllning denna vecka , ger de extra fransarna en bibehållen fyllig effekt. Men fransarna som suttit sedan första besöket kommer att fortsätta att falla av naturligt.

Vecka 4

Mot slutet av denna vecka kommer du behöva en stor refill/återbesök eller ett nytt set om du tappat mer än 50%, om du inte fyllt på tidigare.

Vill du veta mer? Kontakta oss via e-mail: linnea@studioznygg.se