Bröllop & Bruduppsättning

Har du och din blivande bestämt er för att gifta er och planerar nu er stora dag tillsammans? Er bröllopsdag är en av de mest underbara i ert liv – den ska ni kunna njuta av varje minut och minnas resten av ert liv – och då är det viktigt att allt känns tryggt och välplanerat. Du som brud vill vara ditt vackraste jag denna romantiska dag, och det kan vi hjälpa dig med!

I en stor ljus och mysig lokal vid den vackra parken Floras kulle i centrala Luleå  – hittar du skönhetssalongen ZNYGG, en rogivande oas mitt i norra Sveriges pulserande storstad. Här möter du en lugn och avslappnande miljö, där du omges av skenet från stearinljus och toner från skön musik.

Börja denna speciella dag tillsammans med dina bästa väninnor, skåla och börja din förvandling till brud! På vackra gamla silverfat bjuds ni på bubbel med tilltugg.

Din bröllopsdag föregås alltid av konsultation inom hår och Make up. Har du frågor eller funderingar, ring gärna oss på telefon 0920-190 50 eller maila till: mia@studioznygg.se